ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Eczacı Faruk Erden Anaokulu

Nis

Okulumuzda Otizm Farkındalık Günü

Nis

"Bir Kitap Kahramanı Olmak" adlı eTwinning Projesi kapsamında resim sergimizin açılışını yaptık. Projeyi yürüten Palmiyeler Sınıfı, Kiraz Ağacı Sınıfı ve Fındıklar Sınıfı'nı kutluyoruz.

Mrt

5 yaş A Şubesi (Limon Ağaçları Sınıfı) öğrencilerimizin Avrupa ortaklı yürütülen IMAGINE WITH YOUR BALL (Topunla Hayal Et) eTwinning Projesi kapsamında yaptıkları ve uyguladıkları oyun etkinlikleri Proje Etkinlik Kitabı olarak yayımlandı.

Mrt

Avrupa ortaklı yürütülen projede 5 yaş A Şubesi (Limon Ağaçları Sınıfı) öğrencilerimizin ve proje ortaklarının Orman Haftası kapsamında yaptıkları etkinlikler

Mrt

5 yaş A Şubesi (Limon Ağaçları Sınıfı) öğrencilerimizin Avrupa ortaklı yürütülen IMAGINE WITH YOUR BALL (Topunla Hayal Et) eTwinning Projesi kapsamında yaptıkları bazı oyun etkinlikleri.

Okulumuzda Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

Mrt

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 107 yıl önce Çanakkalede eşsiz bir zaferle, eşsiz bir destan yazan tüm kahramanlarımızı ve vatan uğruna can veren tüm aziz şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz...

Mrt

LÖSEV ile beraber çok anlamlı ve güzel bir kampanya yürüttük. LÖSEV'in destek verdiği İhtiyaç sahibi ailelere okul olarak bizler de destek olmak için işe koyulduk ve gerekli gıda ürünlerini velilerimizin desteği ile topladık. Kampanya bitiminde LÖSEV yetkililerine yapılan sayımın ardından ürünleri teslim ettik. Değerli Velilerimize kampanyaya verdikleri destek için sonsuz teşekkürler.

Mrt

Okulumuz B Şubesi (Kiraz Ağacı Sınıfı), H Şubesi (Fındıklar Sınıfı), K Şubesi (Palmiyeler Sınıfı) öğrencileri ve  velilerin katılımıyla, kitapların teknolojik çağda bile  ne kadar güçlü etkilere sahip olduğunu anlatmak amacıyla yaratıcı bir proje ile yola çıktık. Projemiz ile kendini ifade edebilen, okuma farkındalığı gelişmiş, anlama ve yorumlama gücü olan ve iilkokul dönemi için gerekli hazır bulunuşluğu kazanmış bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız.

Mrt

Tüm Türkiye'de 4 Mart 2022 tarihinde saat 11.30'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilmesi planlanan Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı  okulumuzda da başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 2.dönem başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.

Ock

Talep olması durumunda 2018 doğumlu (Ocak-Eylül arası doğanl) çocuklar için sabahçı grupta bir sınıf açılacaktır.

Ara

"Mış Gibi Orffoloji" adlı eTwinning Projesi okulumuz 4 Yaş P Şubesi'nde Okul Öncesi Öğretmeni Seda MORTAŞ tarafından yürütülecektir.

Ara

"Sıfır Atık Projesi" kapsamında yaptığımız çalışmalar sonucu, "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazandık.

Ara

Okulumuzda "İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası" etkinlikleri.