ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Eczacı Faruk Erden Anaokulu

Nis

*Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. (Atatürk) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ

Mrt

Yaşlılar Haftasında Okulumuza Gelen Misafirlerimize Teşekkür Ediyoruz.Çocuklarımızla çok güzel vakit geçirdiler

1 TEMMUZDA KAYITLAR SAAT 08.30'DA BAŞLAYACAKTIR.

DİĞER GÜNLERDE KAYIT SAATLERİ ŞU ŞEKİLDE OLACAKTIR:

• SABAH: 09.30-12.00
  • ÖĞLEN: 13.30-16.00

2022-2023 eğitim-öğretim yılı için YEMEKSİZ AİDAT alınacaktır (Her çocuk kendi beslenmesini kendisi getirecektir). Sabahçı ve öğlenci gruplar için aylık ücret 300 TL'dır.

May

Öğrencilerimiz "Mış Gibi Orffoloji" adlı eTwinning projesinde sertifikalarını aldılar.

May

Öğrencilerimizin "Mış Gibi Orffoloji" adlı eTwinning Proje Sonu Sergisi gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin "Mış Gibi Orffoloji" Proje Sonu Müziğiyle Son Orff Çalışması

May

Öğrencilerimiz Mış gibi Orffoloji̇ projesinde web2 araçlarıyla oynuyor.

Nis

Çocuk Kitabı Yazarı Tülin KOZİKOĞLU'nun çevrimiçi kitap okuma etkinliği öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Yazarımız kitaplarından birini eğlenceli ve etkileşimli anlatımıyla bizlere okudu.

Nis

Okulumuzda Palmiyeler Sınıfı, Kiraz Ağacı Sınıfı ve Fındıklar Sınıfının yürüttüğü "Bir Kitap Kahramanı Olmak" isimli Etwinning projesi kapsamında yapılan nisan ayı etkinliklerinden bazıları.

Nis

Okulumuzda Palmiyeler Sınıfı, Kiraz Ağacı Sınıfı ve Fındıklar Sınıfının yürüttüğü "Bir Kitap Kahramanı Olmak" isimli Etwinning projesi kapsamında yapılan mart ayı etkinliklerinden bazıları.

Nis

Dünya kitap günü ve eTwinning projesi kapsamında Karadutlar Sınıfımız ve proje ortaklarının hazırladığı hikaye kitabı.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Çocuk Bayramı Şenliği"miz.