ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Eczacı Faruk Erden Anaokulu

Ekm

31EKİM SALI GÜNÜ SAAT 10.00'DA OKULAİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.VELİLERİMİZİN KATILIMI BİZİ MUTLU EDECEKTİR.

Okulumuzun sosyal medya hesabına aşağıdaki linki tıklayaraka erişebilirsiniz.

Haziran Ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi

Mayıs ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi

Nisan ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi

MART ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi

ŞUBAT ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi.

OCAK ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi.

ARALIK ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi.

Ekm

KASIM ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Eczacı Faruk Erden Anaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2021 tarihinde saat 11.00´dee sosyal mesafe kuralları göz önünde bulundurularak okulumuz bahçesinde yapılacaktır.

Tüm velilerimize duyurulur.

EKİM ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi.

Eylül ayı SABAHÇI ve ÖĞLENCİ yemek listesi

Kas

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında Koronavirüs ile mücadelede alınan ek tedbirleri açıkladı. Buna göre tüm eğitim öğretim faaliyetleri 31 Aralık'a kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecek."

Kas

"Eskişehir İl Umumi Hıfzısıhha Kurulunun 02.11.2020 tarih ve 2020/97 sayılı Kararı ile okulumuza girişlerde ziyaretçilerden HES KODU istenmesi ZORUNLU olmuştur. Bu nedenle okulumuza gelecek tüm ziyaretçilerin yanlarında HES kodlarını bulundurmaları ve görevli kişiye bildirmeleri gerekmektedir. HES Kodu bildirmeyen ziyaretçilerin girişine izin verilmeyecektir.

HES kodunuzu, telefonunuza Hayat Eve Sığar uygulamasını indirerek, kısa mesaj yoluyla  ya da e-devlet uygulamasından alabilirsiniz."